Προφυλακίστηκε ο νεαρός Πακιστανός για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Η προφυλάκιση του υπήρξε αποτέλεσμα σύμφωνης γνώμης της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο κατηγορούμενος περιέγραψε τη γνωριμία του με την νεαρή κοπέλα και επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, ισχυριζόμενος πως όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού.

Προσπάθησε μάλιστα, να προσδώσει θρησκευτικό χαρακτήρα στην αντιπαράθεση του με το θύμα, ισχυριζόμενος ότι κατά τη μοιραία συζήτηση τέθηκε θέμα για το ότι θα παντρευτούν και η άτυχη κοπέλα, κατά τον δικό του ισχυρισμό, του ζήτησε να βαπτιστεί Χριστιανός.

Περιστέρι: Τι υποστήριξε στην απολογία του

Ωστόσο, για την αποτρόπαιη πράξη του και το στυγερό έγκλημα του δεν μπόρεσε να πείσει τις δικαστικές αρχές, καθώς μετά το έγκλημα, το πρώτο που έκανε ήταν να οργανώσει τη φυγή του, αφαιρώντας από το κοινό σπίτι που είχαν με το θύμα όλα τα πράγματα και φεύγοντας για τη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος κατά πληροφορίες αρνήθηκε ότι ζήλευε την άτυχη Νικολέτα ενώ ανέφερε πως το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μισό-μισό με τη μητέρα της 17χρονης.

Χαρακτηριστικά φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του: «Μου ζήτησε να γίνω Χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε και η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα ”ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Ο 27χρονος φέρεται να ανέφερε ότι ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέτας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ενώ αρνήθηκε ότι ζήλευε τη 17χρονη.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον κατηγορούμενο παραιτήθηκε και διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέα συνήγορος παρουσία της οποίας απολογήθηκε στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.