search

LIFESTYLE

Περισσότερα από 175 αντικείμενα σχετιζόμενα με την Μέριλιν Μονρόε σε δημοπρασία από το Julien’s Auctions

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα αντικείμενα της συλλογής είναι ένα χειρόγραφο σημείωμα από τον Τσαρλς Στάνλεϊ Γκίφορντ.

dimoprasiaMonroe

Περισσότερα από 175 αντικείμενα σχετιζόμενα με την Μέριλιν Μονρόε βγαίνουν σε δημοπρασία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού PEOPLE, τα κομμάτια της συλλογής πρόκειται να φιγουράρουν στη δημοπρασία του Julien’s Auctions και του TCM Present: Icons & Idols Hollywood, η οποία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά τον επόμενο μήνα.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα αντικείμενα της συλλογής είναι ένα χειρόγραφο σημείωμα από τον Τσαρλς Στάνλεϊ Γκίφορντ, ο οποίος πρόσφατα αποδείχθηκε ότι είναι ο πατέρας του θρύλου της οθόνης μετά την αποκάλυψη των αποτελεσμάτων σχετικού τεστ DNA.

dimoprasiamonroe1

Άλλα αντικείμενα στη συλλογή της Μονρόε περιλαμβάνουν αρκετά προϊόντα ομορφιάς – όπως κραγιόν, ψεύτικες βλεφαρίδες, σκιές ματιών και άλλα – που κάποτε ανήκαν στη σταρ, καθώς και πολλά φορέματα που ανήκαν και φορέθηκαν από τη Μονρόε, μερικά με αναμενόμενες τελικές προσφορές που φτάνουν έως και $80.000 .

Όσοι επιθυμούν να έχουν ένα κομμάτι της ιστορίας της Μονρόε μπορούν επίσης να υποβάλουν προσφορά για διάφορες σημειώσεις/γράμματα αλληλογραφίας, φωτογραφίες, το προσωπικό της βιβλιάριο επιταγών, την τελευταία της κάρτα μέλους του Screen Actors Guild και έναν ιατρικό φάκελο σχετικά με την αισθητική επέμβαση που είχε κάνει η Μονρόε που αναμένεται να φτάσει μέχρι $30.000.

dimoprasiamonroe2

«Για σχεδόν δύο δεκαετίες, ο Julien’s αντιπροσώπευε με υπερηφάνεια την κληρονομιά και τις παραδόσεις της πιο λαμπερής και εμβληματικής σταρ του Χόλιγουντ, της Μέριλιν Μονρόε», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του συγκροτήματος Μάρτιν Νόλαν σε μια ανακοίνωση.

dimoprasiamonroe3

Ο Nolan συνέχισε, «Σε αυτή τη δημοπρασία, επιμεληθήκαμε με την TCM μια από τις πιο πολυσυζητημένες και ιστορικές συλλογές της Μέριλιν στον κλάδο, με πάνω από 175 εξαιρετικά αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν από τα προσωπικά της αρχεία, όπως τη μόνη γνωστή γραπτή επικοινωνία από τον πατέρα της Μέριλιν και τα ρούχα που φορούσε με τις πιο εμβληματικές της εμφανίσεις εντός και εκτός οθόνης, που διαμόρφωσαν όχι μόνο τη δημόσια προσωπικότητά της, αλλά και την ποπ κουλτούρα και το στυλ της.»

Διαβάστε ακόμη: