Πιο εύκολα δεν γινόταν για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λαμίας, που αποδείχθηκε πολύ χαμηλό, και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε να κάνει εκτεταμένο ροτέισον με συνέπεια η ομάδα του να μην είναι καθόλου ανταγωνιστική.

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε από την αρχή με διάθεση να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι. Πίεσε για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και το βρήκε στο 18′.

Μάλιστα, ο σκόρερ ήταν ο Μπάμπα Ραχμάν, συνδυάζοντας το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα με γκολ. Ο Τζόλης του έδωσε τη μπάλα στην περιοχή, αυτός γύρισε με περιστροφή και σούταρε, σκοράροντας το 1-0.

Το 1-0 είναι εύθραυστο και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να διευρύνει το προβάδισμα του.

Στο 48′ ο Ζίβκοβιτς πάσαρε κάθετα στον Τζόλη και αυτός στο τετ-α-τετ με τον Κάτσικα πλάσαρε εύστοχα (2-0)!

Τέσσερα λεπτά αργότερα (52′) ο Ροντρίγκο προωθήθηκε από δεξιά, πέρασε τον αντίπαλο του και πάσαρε παράλληλα τον Κρμέντσικ, ο οποίος εξ’ επαφής διαμόρφωσε το 3-0.

Η «καταιγίδα» συνεχίστηκε και στο 66′ ο Ζίβκοβιτς βρήκε δίχτυα, με βολίδα που εκτόξευσε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής (4-0).

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (73′ Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (74′ Νινουά), Ουάρντα (61′ Καγκάβα), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (53′ Λάμπρου), Κρμέντσικ (61′ Σφιντέρτσκι)

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Κατσίκας, Τζέιμς (52′ Σαραμαντάς), Βύντρα, Βλάχος, Ασίγκμπα, Μπιάρνασον, Μπουλούλης (59′ Παλαβαντισβίλι), Προβυδάκης, Πίτι, Γκαζαριάν (75′ Χατζηστραβός), Μπα (46′ Βλαχομήτρος)