Η Μάντσεστερ Σίτι διανύει μια φοβερή σεζόν και βρίσκονται μέσα σε όλους τους στόχους τους. Ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα βρίσκονται ήδη στον τελικό του Carabao Cup και συνεχίζουν και στο Κύπελλο Αγγλίας. Εκτός των συνόρων, στο Champions League η ομάδα το Πεπ Γκουαρντιόλα είναι στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ, όντας το φαβορί για να πάει ακόμα πιο μακριά.

Οι ομάδες πλέον αναγκάζονται να παίζουν συνεχώς Κυριακή-Τετάρτη σ’ έναν φρενήρη ρυθμό, που έχει γονατίσει ουκ ολίγους συλλόγους. Παρά το γεγονός ότι η δική του ομάδα δεν έχει… πληγεί, ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε θέση και ξέσπασε κατά των UEFA και FIFA για το βεβαρημένο πρόγραμμα της φετινής σεζόν.

«UEFA και FIFA σκότωσαν τους παίκτες. Πάει πολύ. Δεν είχαν ούτε ένα κενό μεσοβδόμαδα από όταν άρχισε η σεζόν, ούτε ένα. Είναι άνθρωποι, δεν είναι μηχανές. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο, όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά, να είναι έτοιμος κάθε μέρα. Ο λόγος που κάνω rotation σε κάθε αγώνα με έξι ή επτά παίκτες είναι επειδή όλοι παραμένουν σε καλή φυσική κατάσταση και έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, δεν πρόκειται να αφήσω τους ίδιους να παίζουν μέχρι να μην μπορούν άλλο. Κάποιοι θέλουν να παίζουν κάθε μέρα, αλλά είναι αδύνατον να παίζεις σε όλες τις διοργανώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.