Βαρύ πένθος για τον δήμαρχο του Ελληνικού-Αργυρούπολης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr, ο 75χρονος Κώστας Κωνσταντάτος το πρωί της Δευτέρας είχε πάει για μπάνιο, με τη σύζυγό του, στην παραλία που βρίσκεται στο Β΄ Αλίπεδο Αλίμου. Ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στην ακτή, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Ο ναυαγοσώστης της παραλίας, έτρεξε αμέσως και τον έβγαλε έξω από το νερό. Παράλληλα, μαζί με μία γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία, άρχισαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες με ΚΑΡΠΑ, ενώ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χρησιμοποιώντας απινιδωτή και παρέχοντάς του οξυγόνο. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν. Το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε μετά από αρκετή ώρα, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πένθος για τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης – Έχασε τον πατέρα σε παραλία του Αλίμου

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος αναφέρει:

 

«Καλό ταξίδι πατέρα μου …..

Ότι αγαπώ είναι δικό σου και ότι είμαι είσαι εσύ δεν είναι δυνατόν να μου τα πήρες όλα μακριά  τόσο ξαφνικά ……έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και είναι η πρώτη φορά στην σχέση μας που δεν θα μου πεις χαμογελαστός με τα πελώρια γαλανά σου μάτια πως είναι όλα καλά….τόσα έχουμε ζήσει μαζί πατέρα,  τόσες δοκιμασίες, τόσα κτυπήματα αλλά  σαν αυτό όμως δεν συγκρίνεται τίποτα!

 

Σ αποχαιρετώ με την φώτο που αγαπούσες πολύ, είσαι ο πιο ωραίος Αρσενικός και Άρχοντας που γνώρισα στην ζωή μου είθε ο Κωνσταντίνος Γεράσιμος και ο Δημήτρης μας να σου μοιάσουν.

 

Σ αγαπώ……..μ ακους;

 

ΥΓ Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη στις 5και30 στην Κοίμηση της Θεοτόκου στην Αργυρούπολη».

 

 

Η ανάρτηση του Γιάννη Κωνσταντάτου

Διαβάστε ακόμη: