Η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης  «Μπαμπα-δες» και άνοιξε την καρδιά της μπροστά στους τηλεθεατές για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για τη σχέση με την κόρη της και πως εξελίσσεται μέσα από αυτήν.

Συγκεκριμένα έκανε αναφορά στο χαμό του  πολύ αγαπημένου της πατέρα, αλλά και τον τρόπο που βρήκε για να μπορέσει να διαχειριστεί το πένθος της: «Αυτή ήταν και η πρώτη μου μεγάλη απώλεια. Εκεί γύρω στα 37 μου χρόνια έχασα τον πατέρα μου. Είχα μόλις παντρευτεί, είχα μόλις ξεκινήσει την ιδέα της οικογένειας και αυτό μου κόστισε πάρα πολύ. Μου λείπει ο πατερούλης μου γιατί συνεννοούμασταν με τον τρόπο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων για την απώλεια του η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην άλλη μεγάλη σχέση αγάπης στην ζωή της, αυτή με την κόρη της και το μεγάλο άγχος που νιώθει όταν δεν καταφέρνει να την εντοπίσει στο τηλέφωνο. «Κάποιες στιγμές δεν στέλνει μήνυμα, εκεί έχω μεγάλη κρίση πανικού, δεν κάνω πλάκα. Τότε ήταν στη Θεσσαλονίκη και πράγματι μου είχε πει ότι θα μου έστελνε ένα μήνυμα. Έπαιρνα στο τηλέφωνό της και ήταν βουβό. Έκανα όλα τα σενάρια, ξύπνησα όλους μου τους φίλους στη Θεσσαλονίκη, έκρινα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία.»

«Από εκεί και μετά κατάλαβα το κακό, το λάθος μου. Το παιδί μου είπε: “μαμά, δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνονται έτσι τα πράγματα, κοίταξέ το λίγο”. Πήγα και το κοίταξα και δουλεύω πάνω σε αυτό», πρόσθεσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: