O Peanut είναι ένας σούπερ σταρ. Από την ημέρα που τον υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κλέψει τις καρδίες όλων των επισήμων που επισκέπτονται το Μέγαρο, των φωτογράφων αλλά και των εργαζομένων στο χώρο. Είναι παιχνιδιάρης, έξυπνος και θέλει να παρακολουθεί όλες τις συσκέψεις του πρωθυπουργού.

Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στα παιδιά Του Κυριάκου Μητσοτάκη που όποτε βρίσκονται στο Μαξίμου παίζουν μαζί του με τις ώρες.

Στο απόλυτο «Number 1» έχει εξελιχθεί ο συμπαθέστατος τετράποδος ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου, που εδώ και λίγες εβδομάδες που έχει υιοθετηθεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κλέβει συνεχώς την παράσταση με κάθε επίσημο επισκέπτη να του προσφέρει χάδια κι αγκαλιές.

Με την ναζιάρικη συμπεριφορά του και τις χρωματιστές του μπαντάνες ο Πίνατ έχει καταφέρει να γίνει αντικείμενο θαυμασμού και να πρωταγωνιστεί σε κάθε συνάντηση του πρωθυπουργού. Όπως χθες που φορώντας την κόκκινη μπαντάνα του ήταν παρόν στην άφιξη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πίνατ μόλις αντιλήφθηκε τον επισκέπτη τους κατέβηκε με σιγουριά τα σκαλιά, αναζητώντας το χάδι του Νταβίντ Σασόλι, ο οποίος δεν του το αρνήθηκε.

Παρόμοιο ήταν και σκηνικό στις 13 Μαϊου όταν όλος ύφος ξεπροβόδισε τη Σέρβα πρωθυπουργό, Ανα Μπρναμπιτς, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κυρία Μπρναμπιτς, αποχωρώντας όχι μόνο δεν αδιαφόρησε με την παρουσία του, άλλα έσκυψε και τον χάιδεψε, προς μεγάλη του ευχαρίστηση.