Την κατάλληλη στιγμή επενέβησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να αποτρέψουν την διακίνηση κοκαΐνης σε επισκέπτες του Καρναβαλιού της Πάτρας έναν 31χρονο Έλληνα, καθώς τον τσάκωσαν πάνω στο αλισβερίσι και στη συνέχεια συνέλαβαν στο σπίτι του έναν συνεργό του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 31χρονο το μεσημέρι της Παρασκευής, την στιγμή που πωλούσε «φιξάκια» με 1,9 γραμμάριο κοκαΐνης και 1,2 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης σε δυο αγοραστές και τους συνέλαβαν. Πάνω στον διακινητή βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο και 320 ευρώ, αλλά κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, όπου συνελήφθη ο 34χρονος Έλληνας συνεργός του, βρέθηκαν άλλα 151,3 γραμμάρια κοκαΐνης, 26 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, 2.430 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών, άλλα 20 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του 34χρονου, καθώς και ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν κατά την αναζήτηση αγοραστών.

Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση και σε βάρος των «πελατών» τους για αγορά ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

narkotika

Διαβάστε ακόμη: