Διακριτικά παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών έναν αλλοδαπό και το βράδυ της Πέμπτης τον είδαν να παραδίδει μια συσκευασία σε έναν Έλληνα, την οποία εκείνος τοποθέτησε σε ένα σακίδιο. Όταν επενέβησαν για να τους συλλάβουν ο ο αλλοδαπός αντιστάθηκε απωθώντας τους με χέρια και πόδια.

Όμως, δεν απέφυγε τη σύλληψη, όπως συνέβη και με τον Έλληνα αλλά και με δυο άλλους αλλοδαπούς που εντοπίστηκαν μέσα σε ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο κοντά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και συνελήφθησαν, ενώ ο ένας βρισκόταν παράνομα στην χώρα. Στην κατοχή τους, οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις συσκευασίες με συνολικά τρία κιλά και 130 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τις κατέσχεσαν μαζί με 410 ευρώ. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δραστών και σε αυτό του Έλληνα κατασχέθηκαν άλλα 45,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Η πώληση των ναρκωτικών υπολογίζεται ότι θα απέφερε στους δράστες από 47.625 ως 95.250 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας, διακίνηση ναρκωτικών, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα οχήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα κατασχέθηκαν ως μέσα διακίνησης των ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα