Ένα ασύλληπτο τρίπτυχο τραγωδίας καταγράφηκε στην Πάτρα. Σε διάρκεια τριών ετών, μια οικογένεια γνώρισε την απόλυτη οδύνη όταν «έχασε» τα τρία της κοριτσάκια.

Η Τζωρτζίνα «έφυγε» σε ηλικία 9 ετών, η Μαλένα 3,5 ετών και η Ίριδα μόλις 6 μηνών. Τα μηνύματα συμπαράστασης στο Facebook πολλά και συγκινητικά, αποδεικνύουν τον βουβό πόνο στον οποίο βυθίστηκε η άτυχη οικογένεια.

Η οικογένεια του σωματείου Δαβουρλής Κ. 92 γράφει: «Η οικογένεια του “Δαβουρλής Κ.’92” εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και τη στήριξή της στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για την τραγική απώλεια του παιδιού της. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή αυτού του γενναίου πλάσματος και να δώσει δύναμη στους γονείς της».

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς της μικρής μας Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη.Ήταν μια γενναία μαχήτρια, ένας πραγματικός Άγγελος, πάντα με χαμόγελο και αστείρευτη δύναμη, μας έκανε να ξεχνάμε τα προβλήματά μας. Είμαστε πραγματικά τυχεροί που τη γνωρίσαμε και συντετριμμένοι που τη χάσαμε. Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε σας. Αντίο αγγελούδι μας…», αναφέρει η δημοσίευση «ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Χρώματα Ζωής”».

«Συλλυπητήρια… Αγκαλιασμένες και οι τρεις, εύχομαι να σας δίνουν δύναμη σ’ αυτόν τον Γολγοθά που ζείτε. Δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά… Δύναμη και κουράγιο μόνο…», γράφει άλλη δημοσίευση.

«Καλό σου ταξίδι χαμογελαστό κορίτσι... Πλάσμα φωτεινό… Να προσέχεις τις αδερφούλες σου εκεί που πας… Ρούλα Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη δεν υπάρχουν λόγια να σας πω… Δεν υπάρχουν…» αναφέρεται σε ακόμη ένα διαδικτυακό συλλυπητήριο μήνυμα.