Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν εναντίον των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δυο Έλληνες που είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε δημόσιο χώρο στην Πάτρα μαζί με άλλα έξι άτομα. Μάλιστα, ο ένας αποπειράθηκε να αρπάξει το υπηρεσιακό όπλο ενός αστυνομικού.

Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πείσουν τους κατασκηνωτές να αποχωρήσουν από το σημείο όπου είχαν στήσει τα αντίσκηνά τους, σε χώρο που ανήκει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι δυο δράστες τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους με γροθιές και κλωτσιές, ενώ ταυτόχρονα τους εξύβριζαν και τους απειλούσαν.

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν, τους έβαλαν χειροπέδες και τους προσήγαν στο Β΄ αστυνομικό τμήμα, όπου όμως συνέχισαν να προβάλλουν αντίσταση και ο ένας έσπασε μια πόρτα. Τελικά, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών ο οποίος τους άσκησε δίωξη για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, απειλή, εξύβριση, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Διαβάστε ακόμη: