Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, ανακοινώνοντας οι ίδιοι τα ευχάριστα νέα μέσα από τα social media.

Οι «Happy Travellers» απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. «Ήρθε και η δεύτερη! Γίναμε 4!!! Αγάπη μου, Ηλέκτρα, είσαι η ηρωίδα μου. Ευχαριστώ για όλα», έγραψε ο Ευτύχης στην ανάρτησή του στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Instagram, ποστάροντας και την εξής φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο:

«Γίναμε 3 γυναίκες και θα σε τρελάνουμε»

Ανάλογη ανάρτηση έκανε και η Ηλέκτρα Αστέρη. «Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου που έκανε τη γέννα μου έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου για τη στοργή και τη φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά», προσέθεσε για να καταλήξει- με χιουμοριστική διάθεση- στο εξής: «Αγάπη μου, Ευτύχη, τώρα αρχίζουν τα ωραία. Γίναμε 3 γυναίκες και θα σε τρελάνουμε».

Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες, και πριν γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, ο Ευτύχης Μπλέτσας βίωσε μια απώλεια καθώς έφυγε από τη ζωή ο σκύλος του που τόσο πολύ αγαπούσε. «Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του στην οποία όλοι έσπευσαν να του πουν συλλυπητήρια.

«Είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να διαχειριστούμε συναισθηματικά την κατάσταση. Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller», προσέθεσε, καταλήγοντας στο εξής: «Ηρακλάκο θα μου λείψεις, σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σε αγαπάω πάντα».