Στα Δικαστήρια Πύργου ντυμένος τσολιάς οδηγήθηκε ο πατέρας μια μαθήτριας στο Δημοτικό Σκουροχωρίου στον Πύργο Ηλείας το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του σχολείου, Θανάσης Κατσίμπελης.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη. Ο γονιός είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του διευθυντή του σχολείου για τις μάσκες που είχε μοιράσει πέρυσι η ελληνική κυβέρνηση στα σχολεία, υποστηρίζοντας ότι οι εν λόγω μάσκες ήταν επικίνδυνες και μη πιστοποιημένες.

«Οι υφασμάτινες μάσκες και οι απλές χειρουργικές μάσκες δεν έχουν καμία έγκριση καμία πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ότι προστατεύουν από τον covid-19», δήλωσε εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου ο γονέας.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος γονέας μηνύθηκε από τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου Σκουροχωρίου Θανάση Κατσίμπελη. Η δίκη του γονέα ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη.

«Έχω έναν φάκελο στο γραφείο με καταγγελίες από τον εν λόγω γονέα. Λειτουργώ απελπιστικά μόνος», είπε σε δηλώσεις του στο Open ο διευθυντής του σχολείου, κ. Θανάσης Κατσίμπελης.

Εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου ο κ. Κατσίμπελης, δήλωσε ότι βρίσκεται στο δικαστήριο για να προστατεύσει το συμφέρον των μαθητών.