Τεράστια νίκη, που ίσως αποδειχθεί καθοριστική, στη μάχη για τη σωτηρία πήρε ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα επί του αδιάφορου βαθμολογικά ΠΑΣ με 1-0. Μετά τον θρίαμβο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έφτασε στο δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» καθώς επικράτησε με 1-0 του αδιάφορου ΠΑΣ μέσα στους Ζωσιμάδες και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της Super League, φτάνοντας τους 27 βαθμούς, αφήνοντας έτσι από πίσω τον ΟΦΗ και τη Λάρισα που παίζουν μεταξύ τους!

Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του παιχνιδιού, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση στο 20’! Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα από την αριστερή πλευρά του γηπέδου, ο Ντάλτσιο έκανε μία εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ήταν ο Έλντερ Μπαρμπόσα, με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ, γράφοντας το 1-0!

Οι Αγρινιώτες πήραν ψυχολογία μετά το τέρμα του Μπαρμπόσα και συνέχισαν να πιέζουν, ψάχνοντας και ένα δεύτερο γκολ, με τον Βέργο να μη κερδίζει τον Λόντιγκιν σε διπλή προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι είχαν την τελευταία καλή ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Ελευθεριάδη να βρίσκει το δοκάρι, ωστόσο όπως φάνηκε και στα ριπλέι, ο επιθετικός του ΠΑΣ ήταν σε θέση οφσάιντ…

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός άφησε την μπάλα ολοκληρωτικά στον ΠΑΣ, με την ομάδα του Γιαννίκη να φτάνει σε υψηλά επίπερα κατοχής (70-75%)… Η μεγάλη φάση ωστόσο δεν ήρθε ποτέ, ο Παναιτωλικός κράτησε με… νύχια και με δόντια και κατάφερε να φτάσει στη τεράστια νίκη μέσα στα Γιάννενα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος(46′ Κριζμάν), Πήλιος, Παντελάκης,Κάργας, Σάλιακας, Κάστρο, Λιάσος, Ντομίνγκεθ(64′ Παμλίδης), Ελευθεριάδης(64′ Νάουμετς), Μπρένερ(64′ Δούμτσης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης(79′ Μαλής), Γκόμες, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Εντινγκά, Μπαρμπόσα, Ντίαζ, Μεντόσα((84′ Καρέλης), Φονσέκα(72′ Ταχάρ), Βέργος(79′ Ματσόλα)

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.