Πάρτι είχαν στήσει στον Αστέρα Βουλιαγμένης οι πάσης φύσης «κελεμπίες» με τις πλάτες και την ένοχη ανοχή και συνέργια της προηγούμενης διοίκησης, όπως καταγγέλλουν οι Άραβες μεγαλομέτοχοι που θεωρούν πως το σύστημα που διαφέντευε το «μαγαζί» έκανε χοντρό παιχνίδι με υπερτιμολογήσεις, αναθέσεις έργων και μελετών, συμβάσεις ενοικίασης με νυχτερινά κέντρα και μπαρ-εστιατόρια στην ιστορική πλαζ του Αστέρα, που έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα και δεσμεύσεις!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει η σύγκρουση μεταξύ Αράβων ιδιοκτητών του Αστέρα Βουλιαγμένης και πρώην διοίκησης που οι ίδιοι είχαν τοποθετήσει και στη συνέχεια αποπέμψει!

Οι Άραβες μετά από σχετικούς εσωτερικούς διαχειριστικούς ελέγχους έχουν πλέον στραφεί δικαστικά, αστικά και ποινικά κατά της πρώην διοίκησης του Αστέρα Βουλιαγμένης και πολλών συνεργατών της που πουλούσαν διάφορες υπό αμφισβήτηση υπηρεσίες!

Σε απλά λόγια, οι Άραβες θεωρούν ότι υπήρξαν ατασθαλίες, υπερτιμολογήσεις ή μεγάλες πληρωμές σε στενούς συνεργάτες για ανύπαρκτες ή ύποπτες υποθέσεις.

Η πλευρά των Αράβων θεωρεί ότι επί ημερών της προηγούμενης διοίκησης έγινε «πάρτι» που αφορούσε ακόμη και σε αναθέσεις έργων, μελετών, παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, ενοικιάσεις εστιατορίων και καφέ-μπαρ στην πλαζ του Αστέρα, και άλλα πολλά!

 

Στα άκρα οι Άραβες

Και στην ανοιχτή αυτή υπόθεση, που εκτιμάται ότι θα μας απασχολήσει επί μακρόν ακόμη και στις αίθουσες δικαστηρίων, οι Άραβες είναι αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουν, να διαλευκάνουν τα πάντα και να φτάσουν την υπόθεση μέχρι το τέλος, στα άκρα, καθώς θεωρούν ότι έχουν θιγεί προσωπικά μέσα από νταραβέρια και ύποπτες συναλλαγές από το στελεχικό δυναμικό που οι ίδιοι είχαν τοποθετήσει και εμπιστευθεί!

Επιπροσθέτως, υφίσταται και η εκκρεμότητα με τους Τούρκους που θέλουν να αποχωρήσουν. Οπότε, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή θα πρέπει οι Άραβες να έχουν προωθήσει δικαστικά την υπόθεση με τους πρώην συνεργάτες και ταυτοχρόνως να έχει πουληθεί και καμμιά βίλα.

Οι πωλήσεις δεν ταυτίζονται με τις θριαμβολογίες που διαδίδει η νυν διοίκηση του Αστέρα. Υπάρχει προβληματισμός, είναι η αλήθεια, για το μειωμένο ενδιαφέρον! Διότι μέχρι στιγμές «φως» έχουν δει μόνο από τον εφοπλιστή Διαμαντίδη. Κανέναν άλλο… Και οι Άραβες ψάχνουν αγωνιωδώς ρευστό για να πληρώσουν τους Τούρκους και να τους διώξουν!