Κανονικά θα διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για το απόγευμα (28/3, 17:00) φιλικός αγώνας της Εθνικής ομάδας Ανδρών με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ονδούρας, στο γήπεδο της Τούμπας.

Χθες, στις τάξεις των Λατινοαμερικανών σήμανε συναγερμός, μετά την ανακάλυψη κρούσματος θετικού στον κορωνοϊό, που αφορούσε σε ποδοσφαιριστή της Ονδούρας.

Άλλη περίπτωση δεν ανιχνεύθηκε, ενώ προς τυπική επιβεβαίωση αναμένονται σε λίγη ώρα και τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ που υποβλήθηκε η αποστολή της ομάδας.

Ο θετικός έχει τεθεί σε καραντίνα από χθες και δεν βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή, οπότε αν τα τεστ επιβεβαιώσουν πως δεν υπάρχει άλλος με πρόβλημα, ο αγώνας θα διεξαχθεί.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί παρουσία του νέου προέδρου της ΕΠΟ και παλαίμαχου αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος εξελέγη μόλις χθες και ξεκινά την ενασχόλησή του παρακολουθώντας τη «γαλανόλευκη» ομάδα.

Ο Ζαγοράκης θα βρεθεί κοντά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και στην αναμέτρηση της Τετάρτης (31/3, 21:45) απέναντι στη Γεωργία, επίσης στην Τούμπα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο νέος επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχει έτσι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για άμεση επαφή με τεχνικό επιτελείο και διεθνείς, καθώς εν πολλοίς τα ζητήματα της Εθνικής θέλει να περνούν από τα χέρια του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.