Νέα διορία λόγω πανδημίας, έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2021.

Τα ειδοποιητήρια έχουν ανέβει εδώ και εβδομάδες στο TAXIS και οι ιδιόκτητες των οχημάτων μπορούν να τα εκτυπώσουν για να καταβάλλουν τα χρήματα.

Αντί για το τέλος Δεκεμβρίου, η πληρωμή των τελών μπορεί να γίνει έως και την τελευταία εργάσιμη μέρα του Φεβρουαρίου του 2021, ενώ την ίδια μέρα λήγει και η προθεσμία για την κατάθεση πινακίδων, που πλέον, θα γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, χωρίς να τις παραδίδει ο ιδιοκτήτης στην εφορία.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Βεσυρόπουλος, «η Κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψηκαι συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσειη πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη,για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτήτην υποχρέωση».

Το Υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι δεν θα υπάρξει νέα παράταση και η εξόφληση τωντελών κυκλοφορίας πρέπει να γίνει έως τις 26 Φεβρουαρίου.

Πάντως, το Υπουργείο δεν ανακοίνωσε τίποτα σχετικά με την πληρωμή τελών ανά μήνα, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ο Χρήστος Σταϊκούρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη, το Σαββατοκύριακο.