Φαίνεται πως παραμένει στο STAR παρά την έντονη φημολογία περί αποχώρησής της από τον τηλεοπτικό σταθμό μετά το τέλος και της «Φωλιάς των Κου Κου».

Ο λόγος για την Άση Μπήλιου η οποία «απάντησε», με μια της ανάρτηση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, στο ερώτημα αν μένει ή αν φεύγει από το μεγάλο κανάλι. Όπως φανέρωσε λοιπόν, παραμένει στο STAR και το «Star System» θα βγει και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα για 15η σεζόν.

«It’s a new dawn. It’ a new day. It’s a new life. And I’m feeling good», ξεκίνησε το post της, ευχόμενη «καλή εβδομάδα φίλοι μου! Από τις μέρες ραδιοφώνου ακόμα με κάποιο τρόπο μου έχει μείνει το… κουσούρι να συνδέω ό,τι ζω στην καθημερινότητα μου με τραγούδια».

«Εγώ παραμένω στο STAR»

Και συνέχισε με το εξής: «Με το τραγούδι αυτό της Nina Simone που μιλάει για μια νέα μέρα, μια νέα αρχή να σας μιλήσω για τη νέα μου αρχή στο ΥouΤube αφού από το Σάββατο πλέον τα λέμε με βίντεο κι από εκεί ώστε αντίθετα με άλλα καλοκαίρια να μη χάσουμε την επαφή μας».

Έπειτα, ασχολήθηκε με τα όσα ακούγονται για την ίδια και τη συνεργασία της με το STAR. «Και για να δώσω κι ένα τέλος στην παραφιλολογία και τα έγκυρα ρεπορτάζ #νοτ για τις τηλεοπτικές μεταγραφές να σας πω ότι εγώ παραμένω στο STAR και για την επόμενη σεζόν που το Star System πλέον θα κλείσει τα 15 χρόνια προβολής του».

Στο τέλος του μηνύματός της, έγραψε πως «ευχαριστώ για τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι με λίγη περισσότερη χαρά κι ανεμελιά. Ευχαριστώ και το team που τα κάνει όλα να φαίνονται πιο ωραία. Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!», με τους followers της να τής εύχονται από τη μια, καλή αρχή για το νέο της βήμα με το YouTube και από την άλλη, να εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για τη συνέχιση της συνεργασίας της με το STAR.