Σύμφωνα με πληροφορίες , μόλις ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο που βρισκόταν στο σημείο, τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου που κυριαρχεί στην περιοχή.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

SYZYGOKTONOS-EGKLHMA-IERAPETRA

 Η γυναικοκτονία

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το έγκλημα σημειώθηκε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε η γυναίκα.

Εκεί την βρήκε ο δράστης, με τον οποίο δεν είχε συναντηθεί από τότε που χώρισαν και προσπάθησε να τη μεταπείσει να γυρίσει σε αυτόν. Φαίνεται, όμως, ότι εκείνη δεν ήθελε να συζητήσει την επανασύνδεσή τους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς.

Ξαφνικά, ο 54χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε πολλές φορές με αυτό την μητέρα των παιδιών του.

Είχε απειλήσει ότι θα την σκοτώσει

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 54χρονος πριν από δύο ημέρες είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει το θύμα και μάλιστα η 48χρονη το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της.

Πληροφορίες για το στυγερό έγκλημα έδωσε και η κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο 54χρονος εμβόλισε με την μηχανή του την γυναίκα όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων. Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κόρη της, εντόπισε την 48χρονη νεκρή σε σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο.