Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού μετακομίζει στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μπέτις, η οποία είχε δείξει το τελευταίο διάστημα έντονο ενδιαφέρον για τον πολύπειρο αμυντικό.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η ισπανική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου σέντερ μπακ, αλλά το βράδυ της Τετάρτης (25/10) ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτησή του στα social media ανέφερε ότι το deal μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε και ο Σωκράτης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μπέτις.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να φοράει τη φανέλα της Μπέτις, θέλοντας να δείξει ότι υπάρχει οριστική συμφωνία και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος σέντερ μπακ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ συνολικά με τα ερυθρόλευκα είχε 94 ματς. Εμεινε στο μεγάλο λιμάνι για δυόμισι χρόνια, στα οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα.

Διαβάστε ακόμη: