Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε τις σκέψεις της για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το «Shopping Star» και τη Μαρίνα Σάττι, δίνοντας μάλιστα και την άποψή της στις στυλιστικές επιλογές που έκανε για το βίντεο κλιπ για το «Ζάρι».

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star»και αρχικά, για την εκπομπή που παρουσιάζει, είπε: «Περνάμε πάρα πολύ ωραία στο Shopping Star, δόξα τω Θεώ όλα καλά».

Για τα θετικά σχόλια που κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την ίδια, το μοντέλο σχολίασε: «Υπάρχει μία συμπάθεια και μία εκτίμηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και από τις δύο πλευρές. Σίγουρα θα συνεργαζόμουν μαζί του κάποια στιγμή με μεγάλη μου χαρά. Ειδικά με ανθρώπους που είναι επαγγελματίες και ξέρουν τη δουλειά τόσα πολλά χρόνια, έχεις να μάθεις πάρα πολλά πράγματα από αυτούς».

Τέλος, για την εκπρόσωπο της Ελλάδας στη φετινή Eurovision, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε: «Η Μαρίνα Σάττι είναι μία καλλιτέχνης που – απ’ όσο γνωρίζω από κοινούς μας συνεργάτες – δουλεύει τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος και τα δίνει όλα. Της εύχομαι καλή επιτυχία, με τη νίκη και να το χαρεί», απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε σχετική ερώτηση.«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στυλιστικές της επιλογές στο βίντεο κλιπ. Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική αισθητική και απευθύνονται ενδεχομένως σε άλλα κοινά δεν συνάδουν πάντα με τους κοινούς κανόνες και τα δεδομένα. Είναι ωραίο να βλέπουμε άλλες εικόνες».

Έλενα Χριστοπούλου: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η οικογένειά μου

Μαρίνα Σάττι: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα για την Eurovision – Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη: