Προβληματισμός. Αυτή η λέξη είναι στα χείλη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, από τον Αστέρα Τρίπολης αυτή τη φορά. Η αδυναμία να πάρει νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν και κυρίως ενόψει των play off του πρωταθλήματος είναι κάτι που δεν αρέσει. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει στηριχθεί από τη διοίκηση, όμως υπάρχει γκρίνια για τις επιλογές παικτών που κάνει, αλλά και γιατί δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας.

Ο Ουρουγουανός υποτίμησε τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό φάνηκε τόσο με την ενδεκάδα που επέλεξε στο ματς, όσο και από την τακτική που ακολούθησε. Είναι όμως ο μόνος υπεύθυνος; Σίγουρα όχι. Γενικά το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο. Δεν υπάρχει το δέσιμο των προηγούμενων ετών και αυτό δικαιολογείται εν μέρει από τις πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Για παράδειγμα ο Καντουρί δεν ανανέωσε, ο Ίνγκασον με τον Σφιντέρσκι σκέφτονται το πως θα φύγουν το καλοκαίρι που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, ο Βαρέλα ξέρει πως δεν είναι αρεστός στο κλαμπ λόγω του συμβολαίου που υπέγραψε σε μία άλλη εποχή, ο Πασχαλάκης το ίδιο, οι Κρμέντσικ – Μπάμπα είναι δανεικοί. Υπάρχει ακόμα ο Αγκούστο που θέλει να φύγει, η περίπτωση του Ζαμπά… Όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που καλείται να διαχειριστεί ο άπειρος προπονητής Πάμπλο Γκαρσία.

Κι εδώ είναι εμφανές το πρόβλημα της απουσίας κάποιον ανθρώπων που θα μπορούσαν να βάλουν σε μια τάξη όλα αυτά τα θέματα. Ίσως για αυτό τον λόγο ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κάνει… μεταγραφή τον Αχιλλέα Μπέο! Έναν άνθρωπο της πιάτσας που θα μπορέσει να επιβληθεί στο τμήμα και να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για να δουλέψει απερίσπαστος και ο προπονητής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.