Επαφές με τον εκπρόσωπο του Γιούρι Ριμπέιρο έχει ο ΠΑΟΚ με στόχο να βολιδοσκοπήσει τις απαιτήσεις του και πιθανότατα να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ θα μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ τις επόμενες μέρες αφού η αγγλική ομάδα τον ειδοποίησε ότι δεν θα του κάνει πρόταση για ανανέωση κατόπιν εισήγησης του νέου προπονητή Άλαν Χιούτον που επιθυμεί ενίσχυση με διαφορετικό ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση. Κάτι που αυτομάτως θέτει στην αγορά των ελεύθερων από τον Ιούνιο τον Πορτογάλο μπακ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ριμπέιρο από την πρώτη στιγμή που προτάθηκε στον Δικέφαλο. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για περίπτωση που έχει «περάσει» και από το σκάουτινγκ και από την ιδιοκτησία. Ο Ριμπέιρο αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ το καλοκαίρι του 2019, ως «δώρο» της Μπενφίκα για την αγορά του Ρικάρντο Καρβάλιο. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο και έως σήμερα έχει «γράψει» 57 συμμετοχές με τους «Reds», με απολογισμό ένα γκολ και 3 ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται ζεστός για την περίπτωση του Ριμπέιρο. Και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. Καθώς εκτός του ότι είναι ελεύθερος, έχει κασέ που είναι στα μέτρα του Δικεφάλου, διότι δεν ξεπερνάει τις 300.000 € τον χρόνο. Πλέον, μένει να φανεί εάν οι συζητήσεις θα τελεσφορήσουν.