Στην τελευταία αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ 1-0 στην Τούμπα και πέτυχε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, αφού ο Πάμπλο Γκαρσία βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ενόψει του τελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι Αρκάδες εκμεταλλεύθηκαν αυτή την χαλαρότητα από την πλευρά των γηπεδούχων και έφτασαν , χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα στη νίκη.

Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 28’ όταν ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε  ανατροπή του Γκόμες από τον Σβαμπ, ένα πέναλτι που αρχικά έβγαλε ο Πασχαλάκης αλλά εμφανέστατα είχε κάνει λάθος. Κανένα από τα δύο του πόδια δεν πατούσε πάνω στη γραμμή.

VAR, έλεγχος, επανάληψη από τον Τζιοβάρα. Νέα εκτέλεση του Γκόμες, αυτή τη φορά ο Πασχαλάκης βρήκε μεν  την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να της σταματήσει την πορεία προς τα δίχτυα και το 0-1 ήταν γεγονός.

Ο ΠΑΟΚ είχε μια ανούσια υπεροχή και μια ακόμα πιο ανούσια κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απείλησε, δεν πίεσε, ούτε και… πιέστηκε.

Έτσι  το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την πρώτη εντός έδρας ήττα του στα πλέι οφ και τον Αστέρα να παίρνει την πρώτη του – και μοναδική – νίκη στη συγκεκριμένη διαδικασία.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα (63’ Ροντρίγκο), Μιχάι (46’ Κρέσπο), Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σβαμπ (64’ Νινού), Κωνσταντέλιας (46’ Ουάρντα), Τζόλης, Σφιντέρσκι (63’ Κρμέντσικ).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καστάνιο, Σουάρεθ, Μπελόκ (93’ Χριστόπουλος) , Βαλιέντε, Γκόμες (46’ Κανελλόπουλος), Σίτο (62’ Άλβαρες), Αλί Μπαμπά (46’ Κώτσιρας), Τζίμας (93’ Καρδάρης).

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.