Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ανέλαβε (για μια ακόμα φορά) καθήκοντα πρώτου προπονητή και επέβλεψε το σημερινό πρόγραμμα.

Νωρίτερα συγκεντρώθηκε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος ενημέρωσε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Ενώ, παράλληλα, μετέφερε το ξεκάθαρο μήνυμα της ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού προς τους ποδοσφαιριστές…

«Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Συλαϊδόπουλος, τονίζοντας από την πλευρά του τα εξής: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησε και ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ που είπε: «Ευχαριστώ για τις καλές στιγμές που ζήσαμε. Η ζωή συνεχίζεται, σας εύχομαι τα καλύτερα».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.