Ο ηθοποιός και μουσικός, Πάνος Βλάχος, είναι από τους καλλιτέχνες που πήραν ξεκάθαρη θέση στο πλευρό των θυμάτων από όταν ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο για μη επαγγελματικές συμπεριφορές. Μέσα από τα social media τοποθετείται συχνά, ενώ αυτήν τη φορά, με μια ακόμα ανάρτηση αναφέρεται σε όσους «ακόμα κάνουν ότι δεν έχουν καταλάβει».

Ο Πάνος Βλάχος είναι πολύ ενεργός στα social media και έτσι καθημερινά τοποθετείται και εκφράζει ξεκάθαρα την άποψή του χωρίς να αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τη στάση του απέναντι σε θύτες και θύματα καθώς κάθε του ανάρτηση είναι απόλυτα σαφής.

Με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ο Πάνος Βλάχος έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Όποιος κάνει ακόμα ότι δεν καταλαβαίνει έχει ήδη πάρει θέση».

Πάνος Βλάχος: Η εξοργισμένη ανάρτηση για τις τελευταίες εξελίξεις

Ο Πάνος Βλάχος κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως ηθοποιός στην Ελλάδα (πλέον ζει μόνιμα και δουλεύει στην Αμερική) έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες του θεάτρου.

Έχει συνεργαστεί και με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος είναι ένα από τους καταγγελόμενους για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις εξελίξεις των καταγγελιών που τον αφορούν, εδώ.

Διαβάστε επίσης για τα τρία πρόσωπα που παρείχαν στήριξη στον Δημήτρη Λιγνάδη στον…«δρόμο προς την εξουσία»:

https://radar.gr/article/77552/o-ithopoios-o-syggrafeas-i-voyleytis

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.