Ο Πάνος Μουζουράκης μετά τον χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά φαίνεται πως είναι ερωτευμένος ξανά. Κι ο έρωτας δεν κρύβεται! Η νέα του σύντροφος είναι η 30χρονη φαρμακοποιός, Μαριλού Κοζάρη και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό, πως υπάρχουν εξελίξεις με τα ερωτικά του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά.

Ο μουσικός ωστόσο δεν έχασε πολύ καιρό, αφού η ζωή του έφερε έναν νέο έρωτα, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν είναι φρέσκος και παράλληλα πολύ φλογερός.

Η νέα του σύντροφος είναι η 30χρονη φαρμακοποιός, Μαριλού Κοζάρη και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας να γευματίζουν με φίλους τους σε γνωστό στέκι.

«Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Eίναι μαζί από το καλοκαίρι, και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζούν στα βόρεια προάστια» λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Αυτό ωστόσο, που δεν ξέραμε και είναι παρασκήνιο έχει να κάνει με την άγνωστη σχέση της Μαριλού με την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς η κοπέλα είναι μια από τις κολλητές της…Δεν ξέρουμε ωστόσο να η παρουσιάστρια μεσολάβησε και στη γνωριμία τους.

Διαβάστε ακόμη: