Στο κίνημα #MeToo στην Ελλάδα και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Κοκκινόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με κάποιους εκ των πρωταγωνιστών των σχετικών γεγονότων.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», όπου αρχικά δήλωσε για το κίνημα #MeToo: «Δεν εξυγιάνθηκε ο χώρος με το #metoo, απλά μπήκαν κάποια πράγματα καλύτερα στη θέση τους».

Καλούμενος να σχολιάσει πώς θα του φαινόταν μια ενδεχόμενη επιστροφή του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ο ίδιος είπε: «Δουλεύουν ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης; Παλιά τον είχα πάρει τον Πέτρο Φιλιππίδη στην “Ανατομία”. Ήταν φρέσκος και πολύ καλός. Δεν πρέπει να περάσουν λίγο χρόνο μέσα για να καταλάβουν τι έγινε; Υπάρχει ένα εφετείο ακόμα».

«Ας παίξει ο Γιώργος Κιμούλης όπου θέλει. Τι με ενδιαφέρει εμένα; Ουσιαστικά δεν έχει καταδικαστεί για βιασμούς και τέτοια. Ήταν πολύ απότομος και περίεργος. Καθένας έχει τα χούγια του», συνέχισε ο ίδιος.

Ότι ο Σεφερλής γεμίζει θέατρα δεν σημαίνει ότι είναι καλός ηθοποιός

Καλούμενος να σχολιάσει τη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη στην Παναγιώτα Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση, ο Πάνος Κοκκινόπουλος έστειλε ένα μήνυμα στην ηθοποιό, λέγοντας: «Η Παναγιώτα Βλαντή είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Παναγιώτα, αν με ακούς, έρχομαι εγώ για μάρτυρας».

Τέλος, ο ίδιος κλήθηκε να πει τη γνώμη του και για τον Μάρκο Σεφερλή, με τον Πάνο Κοκκινόπουλο να σημειώνει:  «Δεν έχω πάει ποτέ μου στο Δελφινάριο για να δω τον Σεφερλή. Μπορεί να είναι καλός, διάλεξε τον δικό του δρόμο. Το ότι γεμίζει θέατρα δεν σημαίνει ότι είναι καλός ηθοποιός. Και η Αλίκη Βουγιουκλάκη τα γέμιζε… ήταν καλή ηθοποιός; Είχε λάμψη, ήταν σταρ, αλλά ηθοποιός δεν ήταν, μην τρελαθούμε».

Διαβάστε ακόμη: