Σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη τα «έσπασαν» στην κυριολεξία, μετατρέποντας τον χώρο της εκδήλωσης στα Μάλια σε σκηνικό βγαλμένο από ταινία.

Τη στιγμή που ένας άντρας χορεύει ζεϊμπέκικο στην πίστα, κάποιος άλλος φαίνεται πως «δεν αρκείται στα πιάτα», που συνηθίζουν να σπάνε ως έθιμο στους γάμους, αλλά φροντίζει «για το καλό» να «ξηλώσει» ακόμα και τα πλακάκια του χώρου, χρησιμοποιώντας ένα… κομπρεσέρ!

Ταυτόχρονα, μάλιστα, ένας τρίτος σπάει μία μεγάλη πήλινη γλάστρα, πάνω στα «μπάζα» που έχουν μαζευτεί, βοηθώντας έτσι στη δημιουργία ενός μεγάλου σωρού στην άκρη της πίστας.

@michalischarkiolakis#funny #crete #wedding #forfun #zeimpekiko #malia #glenti #weddingtiktok #weddingcomedy #weddingincrete

♬ πρωτότυπος ήχος – Μιχάλης Χαρκιολάκης

«Μετά τον γάμο θα έχει μία χαλαρή εκδήλωση, έτσι για το καλό», γράφει χιουμοριστικά ο χρήστης που ανάρτησε το βίντεο.

Φυσικά, το σκηνικό παραπέμπει στην γνωστή σε όλους ταινία «Όλα είναι δρόμος» και συγκεκριμένα, την χαρακτηριστική σκηνή με την ατάκα «Ηλία ρίχ’το», όπου ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να «γλεντήσει» γκρεμίζοντας το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης. Εξ ου άλλωστε και το τραγούδι που συνοδεύει το βίντεο, το οποίο έγινε γνωστό μέσα από την συγκεκριμένη σκηνή.

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral στο TikTok μαζεύοντας χιλιάδες likes, αλλά και αναδημοσιεύσεις.