Την ερχόμενη Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, στις 13.00μμ, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων, που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι καταστάσεις με τις βαθμολογίες θα αποσταλούν στα λύκεια μέχρι το πρωί της ίδιας μέρας (29/06). Εκτός της ανάρτησης των βαθμολογιών στα Λύκεια, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν, επίσης, να ενημερωθούν για τους βαθμούς τους από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr αλλά και από SMS στα κινητά τους, εφόσον έχουν υποβάλλει το σχετικό αίτημα εμπρόθεσμα.

Η διαδικασία αναλυτικά:

Η ολοκλήρωση της βαθμολόγησης θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 το αργότερο.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου, θα έχει τελειώσει το τελικό πακετάρισμα-δεματοποίηση των αποκομμάτων μαζί με τις «ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» και «ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ».

Το πρωί της Τετάρτης 28 Ιουνίου ξεκινά η διακίνηση του υλικού από τα ΕΛΤΑ, ώστε να φτάσουν τα δέματα στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) την Πέμπτη 29 Ιουνίου.
Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, οι Διευθυντές των Λυκείων θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί στα σχολεία για να παραλάβουν τα δέματα, τα οποία θα περιέχουν:

α. τα αποκόμματα των τετραδίων και

β. τις δύο εκτυπώσεις καταστάσεων ως εξής:

«Τελικές Εκτυπώσεις για Αποστολή» με τους βαθμούς και θα περιέχουν τα στοιχεία κάθε υποψηφίου, το βαθμό του 1ου βαθμολογητή, του 2ου βαθμολογητή και του 3ου – αν υπάρχει – καθώς και τη συνολική βαθμολογία, χωρίς να περιέχονται οι κωδικοί των βαθμολογητών και τις «Τελικές Εκτυπώσεις για Ανάρτηση στα Σχολεία», που δεν αναγράφουν τα ονομαστικά στοιχεία, αλλά μόνο τον κωδικό των υποψηφίων, και αυτές θα αναρτηθούν στα Λύκεια.

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Διαβάστε ακόμη: