Εξελίξεις δρομολογούνται στον Παναθηναϊκό μετά τη συντριβή με 4-1 από τον ΠΑΟΚ. Δημοσίευμα στην Τουρκία να κάνει λόγο για συνάντηση του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ, στην οποία θα συζητηθεί η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, άμεσα και σε κάθε περίπτωση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη.

Παρά τα ρεπορτάζ που έλεγαν πως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Τούρκος τεχνικός θα είναι στον πάγκο των «πράσινων», τώρα ο δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, κάνει λόγο για πιθανότητα διαζυγίο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Φατίχ Τερίμ. Το διαζύγιο είναι πολύ κοντά!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως, μετά την ήττα από τον Δικέφαλλο του βορρά, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός Ευρώπης, αν δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό και αν δεν πάρει το Κύπελλο απέναντι στον Άρη. Αυτό, έχει εξοργιστεί τους φίλους της ομάδας, που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις πριν το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη: