Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, με τον Αργεντίνο να ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.Το τελευταίο διάστημα ήταν φανερό ότι οι δύο πλευρές πολύ δύσκολα θα έβρισκαν σημείο επαφής για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Η πλευρά του Παλάσιος ήθελε νέο τριετές συμβόλαιο με μια αύξηση των αποδοχών, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιπρότεινε μονοετές συμβόλαιο. Έτσι, μοιραία, οι δρόμοι τους χώρισαν.

Ο Αργεντίνος εξτρέμ φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι 120 φορές σημειώνοντας 26 γκολ και μοιράζοντας 9 ασίστ, με τους Πράσινους να του εύχονται καλή επιτυχία στην επόμενη ομάδα του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός εντάχθηκε στο ρόστερ του Τριφυλλιού τον Αύγουστο του 2021 και σε αυτά τα τρία χρόνια βοήθησε την προσπάθεια της ομάδας.

Πανηγύρισε δύο Κύπελλα Ελλάδας και κατέγραψε 120 συμμετοχές, 26 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. «Τούκου», σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας σου!».

Διαβάστε ακόμη