Ο Παναιτωλικός είπε… ευχαριστώ για το «δώρο» που του πρόσφερε ο Λισγάρας στο 84’, πήρε τη νίκη και βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για παραμονή στη Super League. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα με το τρίποντο αυτό ξεκόλησε από την τελευταία θέση και πλησίασαν στον έναν βαθμό τον ΟΦΗ.

Το ματς ήταν μέτριο χωρίς πολλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή όμως το άγχος λόγω της κρισιμότητας του αγώνα ήταν φανερό και κυριαρχούσε στις κινήσεις τους.

Με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Μεντόσα από καλή θέση στο 3’ και ένα γκολ των φιλοξενούμενων με τον Μπεντινέλι που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση άξια λόγου. Ανάλογα κακή εικόνα είχε και το β΄ μέρος, όπου σταδιακά ο Απόλλων ισορρόπησε και πλησίασε το γκολ στο 82΄, όμως ο Κνετ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μπεντινέλι από πολύ πλάγια θέση.

Η φάση που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 84’. Ο Παναιτωλικός βγήκε στην αντεπίθεση, ο Ντάλσιο έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά για τον αμαρκάριστο Ματσόλα, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Βέρχουλστ. Η μπάλα όμως πήρε περίεργη τροχιά και ο Λισγάρας, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έβαλε άτσαλα το πόδι του και την έσπρωξε στα δίχτυα.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Ντίας (81΄ Καρέλης), Αριγίμπι (63΄ Μπαρμπόσα), Ντουάρτε, Περέιρα (63΄ Ντάλσιο), Μανθάτης, Βέργος (63΄ Ματσόλα), Μεντόσα, Τσόσαλιτς (34΄ Καρασαλίδης), Κωνσταντόπουλος, Εντινγκά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (88΄ Ρώσση), Ιωαννίδης (66΄ Ιωαννίδης), Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεζ (78΄ Μουνιέ), Φατιόν.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.