Η Πάμελα Άντερσον σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό μίλησε για την αισθητική που ακολουθεί του «less-is-more», αλλά και το γεγονός ότι πήρε την κατάσταση στα χέρια της όσον αφορά την ομορφιά της, κάτι που τρόμαξε τους γιους της.
Για το τεύχος «Άνοιξη 2024» του Highsnobiety, η σταρ πόζαρε με ένα εντυπωσιακό ανδρικό look και χωρίς μακιγιάζ, που έχει γίνει χαρακτηριστικό της.

Η 56χρονη ηθοποιός του «Baywatch» φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο με ένα γκρι κοστούμι, γραβάτα και ένα μπλε λάστιχο γύρω από τον λαιμό της, καθώς έχει κάνει γνωστή την αγάπη της για την κηπουρική.

Η Άντερσον δεν φοράει μακιγιάζ στη φωτογραφία, λέγοντας στο δημοσίευμα ότι «το πρόσωπό της γίνεται πιο ενδιαφέρον με την ηλικία».

«Τα αγόρια μου έλεγαν: “Μαμά, πρέπει να έχεις μια ομάδα”. Και οι ατζέντηδες μου έλεγαν, “Πρέπει να έχεις μια ομάδα! Πού είναι ο στυλίστας;”», παραδέχτηκε στη συνέντευξη.

Ωστόσο, το μοντέλο – που μοιράζεται τους γιους Μπράντον Τόμας και Ντίλαν, με τον πρώην σύζυγό της Τόμι Λι – αποκάλυψε ότι προτιμά να χειρίζεται τα πράγματα μόνη της.

Επιπλέον, δήλωσε: «Λέω, “Ξέρω πώς να βάλω ένα φόρεμα μόνη μου. Δεν χρειάζομαι κάποιον να μου κουμπώνει την μπλούζα. Τα καταφέρνω μόνη μου”. Και ήταν απλά τρομοκρατημένοι”».

Η Καναδή ηθοποιός δήλωσε στο Highsnobiety ότι έχει φτιάχνει τα δικά της έλαια για τη ρουτίνα ομορφιάς της από τα φυτά του κήπου της.

«Φτιάχνω λάδι τριαντάφυλλου, το οποίο κάνω με τριανταφυλλιές», είπε και πρόσθεσε: «Με ενδιαφέρουν τα άλατα Epsom, τα ελαιόλαδα και το βούτυρο καριτέ».

Όσον αφορά τη μόδα, η Άντερσον – η οποία πόζαρε με μια ποικιλία από ανδρικά ρούχα σχεδιαστών για τη φωτογράφιση – είπε ότι της αρέσει να δανείζεται από τα αγόρια και στην πραγματική ζωή.

«Μου αρέσει να φοράω το ρούχο του πρώην φίλου μου», αποκάλυψε και συμπλήρωσε: «Ήταν εργάτης σε οικοδομή».

Η συγγραφέας του «Love, Pamela» μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις της για την επιτυχία, παραδεχόμενη ότι οι γιοι της μπορεί να είναι «υλιστές».

«Αισθάνομαι επιτυχημένη επειδή έχω ξεπεράσει ορισμένα πράγματα και συναισθήματα. Και αυτό τρελαίνει τα παιδιά μου γιατί τα παιδιά μου είναι φιλόδοξα. Υπολογίζουν. Είναι άντρες», μοιράστηκε η Άντερσον.

Συγχρόνως, ανέφερε ότι ο Μπράντον και ο Ντίλαν είναι «νέοι και έχουν όλο αυτό το πάθος. Αλλά είναι υλιστές και εγώ συνεχίζω να λέω: “Ε, θα περάσει”».

Διαβάστε ακόμη: