Έναν χρόνο και έναν μήνα κράτησε ο γάμος της Πάμελα Άντερσον και του Νταν Χέιχερστ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η πρωταγωνίστρια του Baywatch κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά.

«Αγενής, δεν με στήριζε καθόλου και γενικά ήταν μ*****», αναφέρει πηγή από το στενό περιβάλλον της Πάμελα Άντερσον στην Page Six.

pamela-arthro

Οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν, όταν ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Πάμελα Άντερσον σε καφέ στο Μαλιμπού, χωρίς να φοράει την βέρα της.Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η ηθοποιός τον προσέλαβε για κάποιες επισκευές στο σπίτι της. Στη συνέχεια, ο 40χρονος έγινε ο σωματοφύλακάς της.

https://twitter.com/dailymail241/status/1484240959407898626?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1484240959407898626%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2022%2F01%2F21%2Flife%2Ffizz%2Fpamela-anterson-titloi-telous-ston-gamo-tis-ton-ntan-xeixerst%2F

Σύντομα ήρθαν κοντά και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παντρεύτηκαν. Ένας πάστορας της τοπικής ενορίας τέλεσε το μυστήριο στο σπίτι της Άντερσον, όπου το ζευγάρι διάβασε παραδοσιακούς όρκους. Μάλιστα, στην τελετή δεν έδωσε το «παρόν» κάποιος άλλος. Ήταν μόνο ο πάστορας και το ζευγάρι.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στο διαζύγιο.

pamela

Όπως αναφέρει, η εικόνα που είχε δώσει στην ηθοποιό ο Χέιχερστ  στην αρχή της γνωριμίας τους δεν είχε καμία σχέση με αυτό, στο οποίο εξελίχθηκε αργότερα. Η Πάμελα όμως, δεν άργησε να καταλάβει ότι δεν ήταν αυτός ο «ένας», μιας και ο γάμος τους κράτησε μόλις 13 μήνες.

«Ανακάλυψαν ότι τελικά δεν είχαν τίποτα κοινό. Και αυτός ο άνδρας δεν της πρόσφερε καμία ασφάλεια, με τον τρόπο που της φερόταν. Τσακώνονταν συχνά και τις περισσότερες φορές, εκείνος προκαλούσε τους καυγάδες, ακόμα κι αν ισχυριζόταν πως θέλει να κάνει τον γάμο τους να λειτουργήσει. Αλλά τελικά, ήταν καλός μόνος σε ένα πράγμα. Να φτιάχνει τα ηλεκτρολογικά, όπως κι έκανε όταν γνωρίστηκαν», δήλωσε η πηγή από το περιβάλλον της σταρ.

Πάμελα Άντερσον: Εντελώς αμακιγιάριστη σε έξοδο με φίλο της

pam2

Η Πάμελα Άντερσον έκανε μια απογευματινή έξοδο με φίλο της στο Μαλιμπού και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι ήταν εκεί.

Εντελώς αμακιγιάριστη φορώντας μακρύ φόρεμα, με ζακέτα μακριά και σαγιονάρες έφτασε στο σημείο που είχε ραντεβού. Με καλό της φίλο πήγε να για φαγητό και τα φλας των φωτογράφων δεν την άφησαν στιγμή ήσυχη.

Στα 54 της η ηθοποιός διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα όπως θα δείτε να κυκλοφορεί εντελώς αμακιγιάριστη.