Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στον 63χρονο επιχειρηματία Μιχάλη Τζουγκαράκη στο Παλαιό Φάληρο. Οι δράστες, κινούμενοι με Ι.Χ., λίγο πριν τις 4, πλησίασαν στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης τον 63χρονο άνδρα και τον «γάζωσαν» με σφαίρες.

Παλαιό Φάληρο: Δολοφονική επίθεση κατά του επιχειρηματία Μιχάλη Τζουγκαράκη - Τον «γάζωσαν» με σφαίρες

Ο επιχειρηματίας δέχθηκε σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου και νοσηλεύεται.

O Μιχάλης Τζουγκαράκης ήταν σταματημένος και μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν επίσης ο θετός γιος του και ένας φίλος. Οι δράστες τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν πολλές φορές με καλάσνικοφ.

Οι αξιωματικοί του Εκβιαστών γνωρίζουν πως ο επιχειρηματίας που διατηρεί την κατασκευαστική εταιρεία «Ατλάντικ Σταρ» στην Καλλιθέα και διετέλεσε πρόεδρος του ποδοσφαιρικού ομίιλου της Κρήτης ΑΟ Χανίων, δεν ήταν «χαρτογραφημένος» στις αρχές ούτε είχε καταγγείλει απειλές ή ότι φοβάται για τη ζωή του. Έτσι, προσπαθούν μέσα από καταθέσεις δικών του ανθρώπων να φθάσουν στο κίνητρο της επίθεσης και τους ανθρώπους που έδωσαν εντολή για την δολοφονική επίθεση εναντίον του.

Στο σημείο βρέθηκαν 8 κάλυκες από καλάσνικοφ οι οποίοι έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση ενώ με δεδομένο ότι την ώρα της ενέδρας η κίνηση στην περιοχή ηταν ελάχιστη ψαχνουν μέσα απο κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας να εντοπίσουν το δρομολόγιο του ύποπτου οχήματος.

Παλαιό Φάληρο: Δολοφονική επίθεση κατά του επιχειρηματία Μιχάλη Τζουγκαράκη - Τον «γάζωσαν» με σφαίρες

Οι Αρχές εκτιμούν οτι οι άγνωστοι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν το θύμα τους, χωρίς όμως να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τα κίνητρα της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο 63χρονος Μιχάλης Τζουγκαράκης:

Ο 63χρονος Μιχάλης Τζουγκαράκης

Ο 63χρονος Μιχάλης Τζουγκαράκης που δέχθηκε επίθεση στο Παλαιό Φάληρο.