Όταν ένας θρυλικός παίκτης του γκολφ και ένας παγκόσμιος ποπ σταρ ενώνουν τις δυνάμεις τους στο real estate, θα πρέπει να περιμένει κανείς ένα πολύ ιδιαίτερο project. Αυτό ακριβώς σχεδιάζουν να κάνουν ο Τάιγκερ Γουντς και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο κοινό τους εγχείρημα: μια πολυτελή οικιστική κοινότητα στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα, περιοχή που αποτελεί δημοφιλή ιππικό προορισμό.

Ο νέος θύλακας, που εύστοχα ονομάστηκε Ουέλινγκτον, θα εκτείνεται σε 600 στρέμματα, με μονοκατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα και ένα ξενοδοχείο κοντά στο Palm Beach. Με επίκεντρο την ενίσχυση του ιππικού πνεύματος της περιοχής, η προτεινόμενη ανάπτυξη περιλαμβάνει διπλασιασμό του μεγέθους των σημερινών διεθνών εκθεσιακών χώρων καθώς και μια εννιαψήφια επένδυση για την επέκταση και την αναβάθμιση άλλων μεγάλων εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Nexus Luxury Collection, ένας όμιλος κατασκευών και φιλοξενίας που ιδρύθηκε από τους Γούντς, Τίμπερλεϊκ και τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Τζο Λιούις, ο οποίος ηγείται της εταιρείας ιδιωτικών επενδύσεων Tavistock, μαζί με τον επιχειρηματία Μαρκ Μπελίσιμο, θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα την αναβάθμιση του υπάρχοντος γηπέδου γκολφ 18 οπών της περιοχής.

Το Ουέλινγκτον είναι συνήθως πολυσύχναστο κατά τους χειμερινούς μήνες, οπότε και διοργανώνονται αγώνες ιππασίας και πόλο σε όλη την πόλη. Τώρα, ωστόσο, οι εταιρείες χρηματοδότησης και οι υπάλληλοί τους, που μετακόμισαν στην περιοχή κατά τη διάρκεια της πανδημίας, προσπαθούν να την κάνουν κύρια βάση τους, αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας ό,τι είναι διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή.

Οι εγκαταστάσεις αθλητικών εκδηλώσεων 11 στρεμμάτων περίπου του Ουέλινγκτον και ένα κέντρο τένις παγκόσμιας κλάσης είναι δύο μόνο από τα κομμάτια που βρίσκονται υπό ανάπτυξη για να δώσουν νέα πνοή στην πόλη, καθώς και ένα εμπορικό κέντρο 17 στρεμμάτων με καταστήματα, εστιατόρια και γραφεία.

Οι τοποθεσίες για τις προσαρμοσμένες κατασκευές στο Ουέλινγκτον θα κυμαίνονται μεταξύ 250 τ.μ. και πέντε στρεμμάτων, με τιμές που ξεκινούν από 3 εκατ. δολάρια. Εν τω μεταξύ, τα ολοκληρωμένα διαμερίσματα και οι οικογενειακές κατοικίες κυμαίνονται μεταξύ 4 και 5 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του Bloomberg.

Για τους λάτρεις λοιπόν της ιππασίας, το Ουέλινγκτον θα μπορούσε να αποτελέσει την πρόταση για νέα κατοικία. Άλλωστε, η περιοχή γνωρίζει ταχεία ανάπτυξη και έχει ήδη αρκετούς διάσημους κατοίκους. Ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ο ηθοποιός Τόμι Λι Τζόουνς και ο θρύλος της ροκ μουσικής, Μπρους Σπρίνγκστιν, έχουν σπίτια εκεί.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο του Wellington.