Υπήρξε και νέο ατύχημα παιδιού σε λούνα παρκ, αυτή τη φορά στον Ωρωπό όπου ένας εξάχρονος, την ώρα που έκανε τραμπολίνο, βρέθηκε ξαφνικά στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Τρομακρατημένοι οι γονείς του έτρεξαν στο σημείο όπου έπεσε το παιδί τους. Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος έκανε μήνυση στους υπεύθυνους μίλησε στην κάμερα του STAR.

«Το παιδί μου έκανε τραμπολίνο και η οριζόντια επιφάνεια, το δάπεδο το ελαστικό το οποίο θα έπρεπε να είναι δεμένο με το πλαϊνό περιμετρικό δίχτυ, δεν ήταν. Οπότε την πρώτη φορά που ο γιος μου σε άλμα ακούμπησε το πλαϊνό περιμετρικό δίχτυ, ταλαντώθηκε και με τη βαρύτητα έπεσε στο κενό», λέει ο Στέλιος Χατζηγιάννης, πατέρας του παιδιού.

Ωρωπός: «Ούρλιαζε η γυναίκα μου και δεν ήρθε κανείς να μας βοηθήσει»

«Με το που ουρλιάζει η γυναίκα και βλέπουμε το παιδί να πέφτει, αρχίζω να τρέχω αυτά τα 4 – 5 μέτρα. Ανεβαίνω τις σκάλες για το τραμπολινό, δεν καταλαβαίνω που θα περάσω, βλεπω τον γιο μου, του μιλάω… Τον πιάνω, βγαίνουμε έξω. Φτάσαμε στο σημείο να κλαίμε όλοι, ούρλιαζε ο γιος μου», συνεχίζει να περιγράφει ο πατέρας.

«Αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για να προχωρήσω στην μήνυση. Όλο το διάστημα από τη στιγμή που ουρλιάζει η γυναικά μέχρι να προσεγγίσω το παιδί, δε μας έχει πλησιάσει κανένας από τους υπεύθυνους».

Η αστυνομία σφράγισε αμέσως το τραμπολίνο και συνέλαβε έναν υπάλληλο του λούνα παρκ. Επιτροπή από τον δήμο Ωρωπού έκανε αυτοψία στο λούνα παρκ αλλά και στο τραμπολίνο όπου τραυματίστηκε ο 6χρονος.

«Καταθέτει έναν φάκελο στον οποίο λέει υπάρχουν αυτά τα όργανα που θέλει να εγκαταστήσει εκεί πέρα. Φέρνει και τα πιστοποιητικά από τον αρμόδιο φορέα που πιστοποιεί αυτά τα όργανα και μια διαβεβαίωση από τον αρμόδιο μηχανολόγο μηχανικό που λέει ότι όλα είναι εντάξει», τονίζει ο Γιώργος Ασημάκης, ο δήμαρχος Ωρωπού.

Διαβάστε ακόμη: