Κανένα παράθυρο δεν αφήνει πλέον ανοιχτό η Κιμ Καρντάσιαν για μία πιθανή επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ

Μετά τα έγγραφα που κατέθεσε πρόσφατα για την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον ράπερ, η διάσημη επιχειρηματίας κάνει πλέον, ξεκάθαρο ότι θέλει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, στα έγγραφα η Κιμ Καρντάσιαν επισημαίνει πως καμία προσπάθεια μέσω συμβουλευτικής δεν πρόκειται να καλύψει το χάσμα μεταξύ τους.

«Υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν ασυμβίβαστες διαφορές μεταξύ του Γουέστ και εμένα, οι οποίες και προκάλεσαν την ανεπανόρθωτη κατάρρευση του γάμου μας», δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν.

Παρακάτω πρόσθεσε: «Καμία προσπάθεια συμβουλευτικής ή συμφιλίωσης δεν θα έχει καμία αξία αυτή τη στιγμή. Και οι δυο μας αξίζουμε την ευκαιρία να χτίσουμε εκ νέου τις ζωές μας. Ως εκ τούτου, ζητώ να γίνει δεκτό το αίτημά μου για διαχωρισμό και τερματισμό της οικογενειακής μας κατάστασης».

Όπως αναφέρει ο νομικός σύμβουλος της Κιμ Καρντάσιαν, η ίδια δεν έχει καμία επιθυμία να παλέψει άλλο γι’ αυτόν το γάμο, αφού θεωρεί ότι οι διαφορές τους είναι πλέον, αγεφύρωτες.

Μάλιστα, αναφέρει πως η διάσημη επιχειρηματίας ήταν εξ’ αρχής σίγουρη για τη λήξη του γάμου τους και θεωρούσε ότι είναι κάτι οριστικό. «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουν να διατηρούν τον τίτλο των παντρεμένων. Δεν τους ωφελεί σε κάτι», αναφέρει ο νομικός σύμβουλος.

Τέλος, κατά τα έγγραφα που παραδόθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο, η νομική ομάδα της Κιμ Καρντάσιαν έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει με αυτή του Κάνιε Γουέστ, ώστε να προχωρήσουν από κοινού στην οριστικοποίηση του διαζυγίου, όμως στάθηκε αδύνατον.

«Η Κιμ θέλει να τελειώνει το γρηγορότερο δυνατόν από αυτή την κατάσταση, όμως ο Κάνιε δεν είναι πολύ βοηθητικός και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, μήπως και της αλλάξει γνώμη. Τις προάλλες παρακαλούσε τον Θεό σε δημόσια ομιλία του να του επιστρέψει πίσω τη γυναίκα του. Η Κιμ δε δίνει σημασία σε όλα αυτά, της φαίνεται γελοίο να λέει αυτά τα πράγματα και να φιλοξενεί στο σπίτι του στο Μαλιμπού ένα 22χρονο μοντέλο», είπε κλείνοντας τη δήλωσή της πηγή από το περιβάλλον της Κιμ Καρντάσιαν.