Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στον Ολυμπιακό στο άκουσμα της απόφασης- σκάνδαλο του αθλητικού δικαστή της Super League 1, Χριστόφορου Μάρκου, ο οποίος επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 5 μήνες και 30.000 ευρώ πρόστιμο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, μετά τα όσα είχε αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Άρης Τάσος Σιδηρόπουλος.

Οργή διότι εξαντλήθηκε κάθε έννοια κανονισμών, με την ποινή των πέντε μηνών εκτός γηπέδων για… εξύβριση, να αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμωρία στην ιστορία, για τέτοιο… αδίκημα.

Πρόσφατα ο Βασίλης Τοροσίδης, για το ίδιο αδίκημα, με βάση το φύλλο αγώνα, τιμωρήθηκε με 15 ημέρες να μην μπαίνει στα αποδυτήρια. Όπως και ΟΛΕΣ οι υποθέσεις εξύβρισης.

Κανείς από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν μπορούσε να πιστέψει το μέγεθος της ποινής και άμεσα θα κατατεθεί έφεση η οποία θα εκδικασθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η απόφαση

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ε. Μαρινάκης (Πρόεδρος – Μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/12-ιθ από 23/02/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. E. Μαρινάκη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για πέντε (5) μήνες και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.