Προβληματισμό στις αρχές έχει προκαλέσει η δημιουργία διαδικτυακής ομάδας η οποία οργανώνει γιαούρτωμα του δημοφιλή καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά κατά την πρωτοχρονιάτικη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων.

Η συγκεκριμένη ομάδα περιγράφει την επερχόμενη δράση της ως «Κάλεσμα σε γιαούρτωμα του Σάκη Κουβά και του επιτελείου κ*******, που του ανέθεσε την εκδήλωση με αμοιβή 215.000€ για 17 λεπτά (κι αυτό βασανιστικό είναι για τα αυτιά μας) την στιγμή, που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας του Covid-19 και της οικονομικής κρίσης δεκαετίας».

Το ανησυχητικό είναι ότι εκατοντάδες πολίτες έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη ενέργεια και είναι επόμενο να σημάνει συναγερμός στις διωκτικές αρχές προκειμένου να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο το οποίο εξυπακούεται ότι θα εκθέσει την χώρα μας διεθνώς.

Υπενθυμίζουμε ότι για το θέμα υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων της Αθήνας αλλά οξυμένων αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που προκάλεσαν και την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη που έκανε λόγο για «μιζέρια»…