Η Opel αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης «Auto Athina 2024», παρουσιάζοντας τα πολυαναμενόμενα SUV Frontera και Grandland.

Αμφότερα τα νέα μοντέλα, πραγματοποιούν την πρώτη εμφάνισή τους στο ελληνικό κοινό στην έκθεση «Auto Athina 2024» και μάλιστα πολύ νωρίτερα από την επίσημη παρουσίασή τους, προσφέροντας στους επισκέπτες μια πρώτη, αποκλειστική ματιά στο μέλλον της Opel.

Το μοναδικό νέο Frontera σηματοδοτεί την επιστροφή ενός θρυλικού μοντέλου, που διαθέτει το πνεύμα της περιπέτειας. Με στιβαρές αναλογίες και υψηλά επίπεδα άνεσης και ευελιξίας, το νέο Frontera συνδυάζει την ιστορική κληρονομιά της μάρκας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Οι επισκέπτες της «Auto Athina 2024», θα είναι από τους πρώτους στην Ευρώπη που θα απολαύσουν από κοντά την εντυπωσιακή σχεδίαση και τα ευέλικτα χαρακτηριστικά του νέου Frontera.

Και το νέο Grandland στην έκθεση «Auto Athina 2024»

Ταυτόχρονα, στο περίπτερο της Opel το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει και το νέο Grandland. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Γερμανία, το κομψό και δυναμικό SUV συνδυάζει τολμηρή σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής.

Από την εντυπωσιακή εμφάνισή του μέχρι το νέο, φωτιζόμενο Vizor και το κορυφαίο σύστημα φωτισμού IntelliLux® Pixel HD, κάθε στοιχείο του νέου Opel Grandland έχει εξελιχθεί με ακρίβεια και με έμφαση στη βιωσιμότητα.

Opel: Πρεμιέρα για τα νέα Frontera και Grandland στην έκθεση «Auto Athina 2024»

Διαβάστε ακόμη: