Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ, αφού, όπως όλα δείχνουν, θα διακοπεί ο δανεισμός του Βινάγκρε και θα μείνει μόνο με τον Χολέμπας να καλύπτει την πλευρά. Εκτός από την περίπτωση του Ρέις από τη Ρίο Άβε, οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με πληροφορίες, κοιτάζουν δυο ποδοσφαιριστές του αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα και στη Λανς.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό τις υποθέσεις χειρίζεται ο Φρανσουά Μοντέστο που έχει διασυνδέσεις στη γαλλική αγορά και έχει ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές.
Η πρώτη περίπτωση είναι ο Μασαντιό Αϊνταρά, επτά φορές διεθνής με την εθνική του Μάλι. Ο 28χρονος έχει περάσει από τη Νανσί και τη Νιούκαστλ έχοντας με την αγγλική ομάδα 54 συμμετοχές (38 στην Premier League). Φέτος μετρά επτά συμμετοχές παίζοντας ενίοτε και ως αριστερός στόπερ σε άμυνα με τρεις. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν.
Η δεύτερη είναι ο Ισιαγκά Σιλά, που είναι συμπαίκτης του Μαντί Καμαρά στην εθνική Γουινέας, με την οποία μετρά 55 εμφανίσεις και 2 γκολ. Είναι δανεικός από την Τουλούζ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2023. Φέτος έχει 12 συμμετοχές στην Ligue 1, οκτώ ως βασικός, ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ.
Η περίπτωση του Αϊνταρά είναι πιο προσιτή, σε αντίθεση με αυτή του Σιλά καθώς εμπλέκονται κι άλλες ομάδες.