Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα… Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Πιόνε Σίστο που κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μίντιλαντ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 26χρονου Δανού και πέρσι το καλοκαίρι, αλλά τελικά προχώρησαν σε άλλες περιπτώσεις. Τώρα το όνομα του Σίστο επανέρχεται στο προσκήνιο μόνο που η τιμή του έχει υπερδιπλασιαστεί. Η Μίντιλαντ πέρσι δαπάνησε περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Θέλτα, ενώ τώρα για να τον παραχωρήσει ζητάει πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ!

Ο 26χρονος διεθνής Δανός (γεννήθηκε στην Ουγκάντα από Σουδανούς γονείς αλλά είναι υπήκοος Δανίας) αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ταχύτατος, με «πατήματα» μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με εξαιρετική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις με την παρουσία του στην Ισπανία και στο Βίγκο.

Στη Μίντιλαντ μετράει εφτά γκολ και δύο ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και φυσικά αποτελεί έναν από τους βασικότατους ποδοσφαιριστές της. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024 και στον Ολυμπιακό τον έχουν στη λίστα τους, μαζί με τον Σουηδό εξτρέμ, Ρόμπιν Κουάισον.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.