Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα μεταγραφικά του δίχτυα και αναζητεί ποδοσφαιριστές για να καλύψει τα κενά του. Ένα από τα τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στη σχετική λίστα είναι του Ναμπίλ Μπενταλέμπ.

Ο Αλγερινός κεντρικός χαφ είναι μια εξαιρετική περίπτωση από τη στιγμή μάλιστα που το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με τη Σάλκε και θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του. Ο 27χρονος παίκτης δεν πρόκειται να ανανεώσει με τη γερμανική ομάδα αφού η Σάλκε υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, ενώ, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τη διοίκηση.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και η Μπέρνλι έχουν εκφράσει με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Σάλκε.

Φέτος έχει παίξει 9 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο εξαιτίας προβλήματος στους κοιλιακούς και μάλιστα υποβλήθηκε σε επέμβαση για να το ξεπεράσει.

Ο Μπενταλέμπ είναι box-to-box μέσος, γεννημένος το 1994, με παρουσία στην Τότεναμ και στη Νιουκάστλ και 35 φορές διεθνής με την Αλγερία.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.