Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Ραφίνια βαίνει στο τέλος της. Ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» για να εκδοθεί το… διαζύγιο.

Η άφιξη του Κένι Λαλά, αλλά και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Θανάση Ανδρούτσου, έχουν αλλάξει άρδην την κατάσταση για τον παίκτη.

Μάλιστα, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Καθώς οι συζητήσεις του 35χρονου δεξιού μπακ με τη διοίκηση του Ολυμπιακού συνεχίζονται, ώστε να βρεθεί μια λύση και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή αναμένεται να ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο, καθώς και ο ίδιος έλεγε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ότι καταλαβαίνει πως πρέπει να λυθεί η συνεργασία τους.

Έχει σημασία να αναφέρουμε ότι πέραν της Σάλκε που είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Ραφίνια, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Βραζιλία. Το πρωτάθλημα στην πατρίδα του ολοκληρώνεται στα μέσα Φεβρουαρίου και ξεκινάει λίγες εβδομάδες μετά, στα μέσα Μαρτίου. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο, εάν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, να βρει ομάδα και να υπογράψει μια συμφωνία που θα κρίνει συμφέρουσα.