Ο Κένι Λαλά βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα και, εκτός απροόπτου, θα αποτελέσει, μετά τους Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο την τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος αμυντικός θα υπογράψει για 2.5+1 χρόνια στους Πειραιώτες, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Λαλά εξέφρασε τη χαρά του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τους Ερυθρόλευκους. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούργια περιπέτεια με το νέο μου σύλλογο. Ξέρω ότι έρχομαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Θέλω να κερδίσουμε πολλούς τίτλους και να μεγαλώσω και το δικό μου παλμαρέ. Πραγματικά ανυπομονώ για τη νέα μου καριέρα», ανέφερε.

Ο Λαλά θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι θα γίνουν η πέμπτη ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο 29χρονος μπακ, μετά τις Παρί FC, Βαλενσιέν, Λανς και Στρασμπούργκ.

Φέτος, στο πρώτο μισό της σεζόν ο Γάλλος πραγματοποίησε 21 συμμετοχές στη Ligue 1, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ σε 1.837 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, με τη φανέλα της Στρασμπούργκ είχε παίξει σε 131 παιχνίδια, έχοντας 13 γκολ και 19 ασίστ.