Πανζουρλισμός! Αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με το ντέρμπι αιωνίων, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Με τους φίλους των Ερυθρόλευκων να σπεύουν να κλείσουν και τα τελευταία εισιτήρια της μεγάλης αναμέτρησης.

Ολα δείχνουν ότι το πρώτο sold out της χρονιάς είναι πολύ κοντά και σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί η κίνηση των εισιτηρίων του ντέρμπι! Ήδη έχουν κλείσει θέση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης πάνω από 20.000 οπαδοί του Θρύλου (συμπεριλαμβανομένων και τον κατόχων εισιτηρίων διαρκείας), ενώ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο είναι 25.000, βάσει των σχετικών κανονισμών.

Ολυμπιακός - Τρέλα για ένα εισιτήριο στο ντέρμπι – 20.000 «έκλεισαν» θέση,  κοντά το sold out | in.gr

Οι οπαδοί των Πειραιωτών αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών και ειδικά μετά το μεγάλο διπλό επί της Φενέρμπαχτσε το κλίμα είναι ακόμη καλύτερο. Με τον κόσμο να είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους θριαμβευτές της Πόλης, ενώ θα έχει την ευκαιρία να αποθέωσει και τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα βραβευθεί από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ για την προσφορά του στον σύλλογο.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης εισιτηρίων από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως τις 16:00 καθώς την Κυριακή, ανήμερα του αγώνα θα διατίθενται μόνο μέσω ίντερνετ, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.