Μια από τις βασικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ με πρώτο στόχο τον Σουλεμάνα!

Ήδη, μετά τον Μοντέστο, τον 19χρονο επιθετικό της Νόρτζελαντ παρακολούθησε και ο Ντε Μπαρτόλο. Η γνώμη του είναι ταυτόσημη με του Μοντέστο. Ο Καμαλντέν Σουλεμάνα είναι δεξιοπόδαρος με πολύ καλή ντρίμπλα και εξαιρετικός πλάγιος επιθετικός με ευχέρεια στο σκοράρισμα αφού ως τώρα έχει πετύχει 9 γκολ και έχει μοιράσει 6 ασίστ σε 25 ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Γκανέζος διανύει πολύ καλή περίοδο φόρμας και δεν είναι τυχαίο ότι αναδείχθηκε ο καλύτερος νέος παίκτης στη Λίγκα για τον μήνα Απρίλιο.

Και εδώ αρχίζουν οι δυσκολίες για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Μπορεί η χρηματιστηριακή του αξία να είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ όμως υπάρχουν αρκετές ομάδες που παρακολουθούν τον 19χρονο Γκανέζο, ανάμεσά τους και κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επίσης ενδιαφέρον έχουν δείξει η Λιόν, η Έβερτον, η Κλαμπ Μπριζ, η Μπάγερν Λεβερκούζεν και κυρίως ο Άγιαξ. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας έχουν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους και ετοιμάζουν επίσημη πρόταση προς τη Νόρτζελαντ, η οποία έχει συμβόλαιο με τον Σουλεμάνα ως το 2024.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να… τρέξουν για να προλάβουν προτού καταθέσει επίσημη πρόταση ο Άγιαξ γιατί μετά τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.