Ένα βήμα πλέον μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνέτριψε με 75-52 τον Παναθηναϊκό στο Game 3 των τελικών της Basket League για να κάνει το 2-1 στη σειρά.

Με τον Κώστα Σλούκα να γυρίσει μετά από απουσία ενός αγώνα, με τον Σάσα Βεζένκοβ να σφίγγει τα δόντια και να παίζει παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο γόνατο και με τον Κώστα Παπανικολάου να περιορίζεται σε ρόλο θεατή στο β’ μέρος εξαιτίας ενός σφιξίματος στη γάμπα, οι Πειραιώτες διατήρησαν το πλεονέκτημα έδρας και έχουν δύο ευκαιρίες για την νίκη που θα κλείσει τη σεζόν τους ιδανικά.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, ήταν μαχητικός, συνολικά όμως δεν προβλημάτισε τους ερυθρόλευκους που κέρδισαν καθαρά. Ο Πάρις Λι ήταν ο μοναδικός που ξεχώρισε, ο Χρήστος Σερέλης ξέρει ότι χρειάζεται κάτι πολύ καλύτερο για να ισοφαρίσει τη σειρά στο 2-2 το βράδυ της Πέμπτης (15/6 στις 21:15) και να γυρίσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παίξει τα ρέστα του για το πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Game 3 και πήγε στα VIP για να χαιρετήσει και να συνομιλήσει με τον Βασίλη Σπανούλη.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκε στα VIP του γηπέδου για να συνομιλήσει με τον Βασίλη Σπανούλη και να χαιρετήσει τα παιδιά προπονητή του Περιστερίου που ήταν μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα